Acasă Educatie Pantelimon:  “Recreația mare” continuă

Pantelimon:  “Recreația mare” continuă

DISTRIBUIȚI

La 2 iulie se deschid portile școlii de vara” Recreația mare”. Este a opta ediție a proiectului. Școala de vara este un proiect mult așteptat atât de copii cât și de părinții din Pantelimon. Primăria orașului Pantelimon și primarul Marian Ivan sprijină, ca de fiecare data, derularea acestui proiect. Anul acesta pentru cele 150 de locuri disponibile s-au înscris în jur de 200 de elevi.

În cadrul școlii de vară, elevii vor desfășura activități formale de sprijin și remediere, activități nonformale, vizită la ferma de animale din orașul Pantelimon, vizită la Muzeul Național de Istorie a României și activități în cadrul Extreme Park Pheonix Cernica.

Pe parcursul desfășurării școlii de vară, elevii vor beneficia de o excursie de trei zile la Predeal. Școala de vară se va derula pe parcursul lunii iulie, programul copiilor fiind de la ora 8.00 la ora 13.00. În fiecare zi elevii vor primi o masă caldă. Programul este gratuit pentru elevi! La sfârșitul programului absolvenții școlii de vară vor fi premiați. – manager proiect – prof. Doinita Cînta-Bine – Școala Gimnazială nr.1 Pantelimon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 15 =