Acasă Info Local Pantelimon, un exemplu de urmat

Pantelimon, un exemplu de urmat

DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Pantelimon a încheiat, la 1 iunie, campania de strângere de donații pentru copiii nevoiași din oraș – ”Vreau și eu o jucărie”. Donațiile au venit atât de la cetățenii orașului, de la operatorii economici, cât și de la oamenii cu suflet mare din București care împreună au strâns numeroase alimente, hăinuțe și jucării pentru micuții din Pantelimon.

Echipa Direcției de Asistență Socială a împărțit toate donațiile colectate către 136 copii nevoiași din 45 de familii. Bucuria de pe chipurile micuților a fost neprețuită!

Primăria orașului Pantelimon, prin Direcția de Asistență Socială, a dat startul acestei campanii umanitare menite să ajute copiii proveniți din familii defavorizate din comunitate la începutul lunii mai. Campania a avut ca țintă colectarea unui număr cât mai mare de jucării, care să fie distribuite ulterior copiilor nevoiași din Pantelimon. Mesajul direcției a avut două ținte: una către cetățenii orașului Pantelimon, pe care i-a droit implicați în activitățile sociale ale comunității și, bineînțeles, scopul principal – ajutorarea copiilor care au avut posibilitatea să se bucure, poate pentru prima oară în viața lor, de o jucărie.

În schimbul jucăriei, oamenii implicați în campanie au primit în dar zâmbetul copilului, afișat printr-o poză, pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Pantelimon.

Cu siguranță orice copil are cel puțin o jucărie pe care a abandonat-o într-un colț sau a uitat de ea și de care s-ar putea bucura un alt micuț, provenit dintr-un mediu defavorizat. Și asta s-a văzut. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here