Acasă Info Local PDL ILFOV ARE O NOUĂ CONDUCERE

PDL ILFOV ARE O NOUĂ CONDUCERE

DISTRIBUIȚI
Ioan Nastea, președinte PDL Ilfov

Ioan Nastea, președinte PDL Ilfov
Ioan Nastea, președinte PDL Ilfov

PDL Ilfov și-a ales vineri, 4 iulie, noua conducere, în prezența a 470 de delegați, a președintelui Vasile Blaga, a secretarului general Gheorghe Flutur și a lui Mircea Raicu, lider al PDL Sector 4, fost director general al Consiliului Județean Ilfov, consilier județean, director executiv al organizației județene a partidului, bun cunoscător al politicii din județ. La evenimentul care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, președinte al organizației democrat-liberale ilfovene a fost ales Ioan Nastea, prim-vicepreședinte Dan Mihai Neagu, iar secretar general Robert Claudiu Rusu. Au mai fost aleși vicepreședinții și secretarii pe departamente.

Președintele Vasile Blaga, după ce a amintit că rezultatul obținut de PDL la recentele alegeri nu au fost cele scontate pentru că mulți dintre ”colegi” nu s-au străduit să pună umărul sau pur și simplu nu au vrut să participe la campania electorală, a ţinut să mulţumească, în mod deosebit, militanţilor PDL ”oameni care au crezut şi cred în acest partid lovit şi din interior şi lovit din afară, partid care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi”. Blaga a vorbit și despre alianța cu PNL care va da un candidat comun la alegerile prezidențiale din toamnă și a îndemnat militanţii PDL să aibă încredere pentru că Dreapta e datoare să învingă pentru a avea o Românie prosperă.

Președintele legitimat al PDL Ilfov, Ioan Nastea, cel care a asigurat interimatul organizației de la finele anului trecut, spune că de acum încolo altfel vor sta lucrurile. Cei care au ales să rămână în partid și cei nou aleși vor trebui să muncească pentru ca PDL să își recapete statutul pe care l-a avut până nu demult în Ilfov. ”A venit vremea ca oamenii cu care încercăm să reconstruim ceva viabil să ofere ceva partidului, nu numai partidul să le ofere anumite avantaje”, a subliniat Nastea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here