Acasă Economie PENTRU A NU SE PIERDE FONDURILE EUROPENE, PNL PANTELIMON CERE ÎNCEPEREA URGENTĂ...

PENTRU A NU SE PIERDE FONDURILE EUROPENE, PNL PANTELIMON CERE ÎNCEPEREA URGENTĂ A ASFALTĂRII A 100 DE STRĂZI DIN ORAȘ

DISTRIBUIȚI

15.04.06 Pantelimon - petitie1.400 de cetățeni din Pantelimon au semnat petiția ”Vrem străzi pe bani europeni, nu gropi pe banii noștri”, inițiată de PNL, prin care solicită primarului să demareze urgent asfaltarea a 100 de străzi, prin intermediul unui proiect european demarat de CJ Ilfov în iunie 2013, se arată într-un comunicat primit la redacție.

Inițiatorii susțin că proiectul ”Modernizarea infrastructurii rutiere şi aliniamentelor stradale din Oraşul Pantelimon, Judeţul Ilfov”, cod SMIS 19913, finanţat din FEDR 2007-2013, Axa prioritară 1, prevede asfaltarea a 100 de străzi și, deși a fost aprobat şi semnat din iunie 2013, implementarea lui nu a început, existând riscul ca, în cazul nerealizării până în decembrie 2015, finanțarea europeană (30.084.878,54 lei), să se piardă.

Liberalii susțin că ”în urma popularizării petiției în rândul cetățenilor, actualul primar s-a apucat de lucru montând câteva panouri prin care cetățenii sunt înștiințați că acele străzi urmează a fi modernizate. Primarul nu spune faptul că fondurile privin din bani europeni, ci își trece numele său ca o avanpremieră la campania electorală de anul viitor. Dar asfaltarea întârzie să înceapă, în condițiile în care, dacă până la finalul anului nu vor fi terminate lucrările, banii europeni se vor pierde”, se mai arată în comunicat.

”Actualul primar ignoră în mod conștient nevoile orașului Pantelimon și nesocotește dreptul nostru de a trăi în condiții civilizate”, acuză Mihai Culeafă, președintele PNL Pantelimon, care speră că autoritățile orașului nu vor ignora acest demers realizat în beneficiul locuitorilor din Pantelimon.

2 COMENTARII

  1. Nu stim cine ignora si de ce ignora dezv.Orasului Pantelimon, pe toate planurile,dar stim ca strazile sunt neasfaltate,pline de praf si mizerie vara,pline de noroaie iarna,ca nu avem apa potabila,ca nu avem transport adecvat, parcuri ,ca zone intregi al orasului s-au transformat in gropi de gunoaieca nu avem scoli,crese gradnite, spital,camin de batrini cum a promis dl.primar, ca in general cu exceptia unor zone,se incearca transformarea acestui oras in cocina!

  2. „Nu mor caii cand vor cainii”.Sper ca in tmaona vor fi noutati la radio,nu-i asa?Ceea ce ati inceput sigur trebuie continuat,orice ar fi.E ceva minunat in care s-a pus suflet si iubire. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai curand reluata activitatea.Nu renuntam la VOCEA SUFLETULUI NOSTRU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here