Acasă Educatie PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ

PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ

DISTRIBUIȚI

         La 16 noiembrie a avut loc prima etapă a Olimpiadei Liceelor Ilfovene la sport, concursul de mountain bike. Competiţia a avut loc în pădurea Cernica, Aventura Park. Cele şapte licee participante la competiţie au avut parte de un traseu special amenajat, gazdă fiind campionul naţional la mountain bike,  Răzvan Jugănaru.

         Au urcat pe podium la clasamentul feminin Miriam Stan, elevă a liceului din Periş. Steluţa Stanciu, elevă a liceului din Dragomireşti şi Ana Podea, tot reprezentantă a liceului din Dragomiresti.

         La masculin, locul unu a fost ocupat de George Alexandru Ionescu, de la liceul din Periş, al doilea loc a fost ocupat de Marius Păun, tot de la liceul din Periş, iar locul trei a revenit elevului Alexandru Salupa, de la liceul din Vidra.

         Toţi participanţii au plecat cu premii oferite de organizatori, constând în biciclete, căşti de protecţie şi tricouri.

       Olimpiada Liceelor Ilfovene are ca scop promovarea vieţii sănătoase şi a sportului în rândul elevilor liceelor din judeţul Ilfov.

         Următoarea confruntare sportivă a liceelor va avea loc la 23 noiembrie, la Măgurele. unde se aşteaptă un număr mare de elevi pentru concursul de cros. – C. Angheluţă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here