Acasă Interne Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa

DISTRIBUIȚI
Imagine cu rol ilustrativ. Foto arhivă

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează, marţi dimineaţa, şase percheziţii în Capitală şi în judeţul Ialomiţa şi pun în aplicare 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, pe numele angajaţilor unei case de pariuri acuzaţi de fraudă informatică.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2 a rezultat că, în perioada 2018 – 2020, cinci angajaţi din cadrul unei case de pariuri, având funcţia de referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Ulterior, aceştia ar fi declarat pariurile ca fiind câştigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă informatică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here