Acasă Info Local Percheziţii la firma de impresariat a lui Randi

Percheziţii la firma de impresariat a lui Randi

DISTRIBUIȚI

Mai multe percheziţii au avut loc marti dimineaţă în Ilfov și Bucureşti. Este vizată firma de impresariat a artistului Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de Randi. Acesta este acuzat de evaziune fiscală, prejudiciul ridicându-se la 100.000 de euro. Randi, fostul partener al compozitorului Marius Moga, a fost condus la audieri împreună cu fratele său.

Anchetatorii au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său, şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi. Cei doi fraţi au fost găsiţi acasă.

„Sunt vizate patru persoane. Acestea sunt suspectate de săvârşirea acţiunii de evaziune fiscală, faptă prin care au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 100.000 de euro. În perioada 2011-2012, cei în cauză, prin intermediul unei societăţi comerciale au organizat diverse evenimente private fără a întregistra veniturile încasate şi implicit datoriile către stat. Persoanele respective au fost depistate în această dimineaţă. De asemenea, au fost găsite documente financiar contabile, contracte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here