Acasă Anchete Perchiziții în București și Ilfov

Perchiziții în București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

Contracte preferențiale date la patru spitale din Capitală – Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 – 2016.Otopeni

În cursul zilei de 9 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale, se arată în comunicatul DNA.

Cele patru spitale din Capitală vizate de perchezițiile DNA sunt Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu”, Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar Arseni”,  Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia” și Institutului Clinic Fundeni.

Procurorii au informaţii că la aceste spitale au fost date contracte preferenţial şi astfel s-a creat un prejudiciu de peste 2,6 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here