Acasă Anchete PERCHIZITII IN ILFOV

PERCHIZITII IN ILFOV

DISTRIBUIȚI

Orele 14.35

Potrivit Antena3, perchezițiile vizează și cabinetul de avocatură al socrului deputatului PNL Cătălin Predoiu.

Încă o lovitură pentru Dinamo

Dosar penal în cazul insolvenței FC Dinamo, anunță Digi24. Procurorii spun că au fost ascunse bunuri de peste 18 milioane de lei. Procurorii Curţii de Apel Bucureşti fac percheziţii la un cabinet de avocatură şi la sediul unei firme care a fost implicată în această procedură de insolvență a clubului de fotbal Dinamo. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a confirmat ca este vorba de societatea Dinamo 1948 SA. În acest caz sunt suspiciuni de bancrută simplă și bancrută frauduloasă.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează joi trei percheziții domiciliare, două în Capitală și una în județul Ilfov, la societăți de avocatură și de insolvență, bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 de lei, cu ocazia derulării unei proceduri de insolvență a unei societăți comerciale, a informat IGPR.

Perchezițiile se fac la sediul unei societăți de avocatură, al unei societăți de insolvență și la domiciliul reprezentantului unei firme de insolvență.

Potrivit IGPR, în acest dosar penal sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de bancrută simplă și bancrută frauduloasă, fapte prevăzute de art. 240 și art. 241 din Codul penal.

Din primele verificări a reieșit că, în perioada 2014 – 2016, cu ocazia deschiderii și derulării procedurii de insolvență și reorganizare judiciară a unei societăți comerciale din domeniul sportului, ar fi fost omise (ascunse) active, în valoare totală de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciați creditorii societății, precizează sursa citată. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, informează Agerpres.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here