Acasă Info Local Perchiziții la Cadastru

Perchiziții la Cadastru

DISTRIBUIȚI

retrocedari

Ilfovul, pe lista procurorilor

Procurorii DNA Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2005 – 2015.

În cursul zilei de 14 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 61 locații situate în județele: Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Percheziţiile au loc, printre altele, la Oficial de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu şi Primăria Şelinbăr. Este vorba despre retrocedări ilegale, în valoare de 114 milioane de euro. Sunt implicaţi avocaţi, notari, funcţionari publici şi primarul din Şelimbăr. – foto – mondonews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here