Acasă Info Local TREI CAMPIONI MONDIALI DIN VOLUNTARI LA CAMPIONATUL MONDIAL DE KARATE SKDUN DIN...

TREI CAMPIONI MONDIALI DIN VOLUNTARI LA CAMPIONATUL MONDIAL DE KARATE SKDUN DIN SERBIA

DISTRIBUIȚI

karate 8După două zile grele de competiție, sportivii din Voluntari s-au întors de la Campionatul Mondial de Karate SKDUN cu un palmares impresionant – trei campioni mondiali și 14 medalii, din care cinci de aur.

Bogdan Radu este triplu campion mondial la tineret la la kumite individual, la kumite echipe masculin și la kumite echipe mixt.

Ana Luiceanu este numele campioanei mondiale la cadeți la kata individual, obținând în același timp și locul secund la kata echipe. Tiberiu Iordache a câștigat titlul mondial la kumite echipe pentru categoria cadeți, pe lângă cele două medalii obținute în probele individuale și de echipă mixt.

Un număr de 18 sportivi legitimați la Clubul Sportiv Orăşenesc Voluntari 2005 (CSO Voluntari 2005) au reprezentat România la Campionatul Mondial de Karate SKDUN care a avut loc în perioada 10 – 11 octombrie 2015 în localitatea Subotica din Serbia.

La competiție au participat 1.000 de sportivi din 37 de țări. Campionatul s-a desfăşurat pe cele două probe – kata şi kumite – pe categorii de vârstă: copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Sportivii clubului din Voluntari, componenți ai Lotului Naţional al României, au fost suținuți de antrenorul secţiei de karate a CSOV 2005, sensei Adrian Moldovan, antrenor emerit, centura neagră 4 dan, cooptat de Shotokan Karate Do of United Nations să facă parte din Comitetul de Organizare.

Secția de karate a clubului sportiv din Voluntari are o tradiție de zece ani în pregătirea sportivilor din această ramură. De asemenea, CSO Voluntari 2005 dispune de o pepinieră de peste 450 de sportivi legitimaţi pe zece ramuri sportive: karate, box, hochei pe iarbă, tenis de masă, handbal, volei, lupte, șah şi go, baschet şi atletism. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here