Acasă Anchete Perchiziții la prestatorii de servicii medicale și la omul de afaceri Dahwa...

Perchiziții la prestatorii de servicii medicale și la omul de afaceri Dahwa Youssef

DISTRIBUIȚI

E vizată și o tranzacție cu Ambasada Libiei – Joi dimineaţa, Poliţia Română efectuează nouă percheziţii în Bucureşti și în județul Ilfov, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, bănuit de evaziune fiscală.perchezitii-mascati-politia

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale şi luptători S.I.A.S., descind, la această oră, la sediile a șapte societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2014, reprezentantul societăților comerciale, care este şi manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operaţiuni fiscale, fără a le declara instituţiilor competente. Este vizată inclusiv o tranzacție cu Ambasada Libiei, cu un teren și o clădire în valoare de 1,5 milioane de euro. Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând T.V.A și impozit pe profit.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Managerul unui hotel de lux din Capitală, omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, bănuit de evaziune fiscală, și un apropiat al său vor fi conduşi la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here