Acasă Anchete Perchiziții la RIN Grand Hotel si la puncte de lucru din Ilfov

Perchiziții la RIN Grand Hotel si la puncte de lucru din Ilfov

DISTRIBUIȚI

evaziuneePoliţia Română a descins miercuri dimineaţa la punctele de lucru ale unor societăți comerciale care activează în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri, într-un dosar de evaziune fiscală. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei de Investigații Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează, la această oră, două percheziţii pe raza municipiului Bucureşti și a județului Ilfov, la punctele de lucru (birouri și spații comerciale) ale unor societăți comerciale.

Potrivit unor surse judiciare, vizat este şi hotelul lui Robert Negoiţă – RIN Grand Hotel.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de T.V.A. și de evaziune fiscală, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăți comerciale care desfășoară activități în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri.

Prejudiciul estimat este de peste 5.000.000 de euro.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, beneficiază de sprijinul de specialitate al Institutului Naţional de Criminalistică şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here