Acasă Info Local PERCHIZIȚII LA SAMSARII DE LEGUME ȘI FRUCTE DIN ILFOV

PERCHIZIȚII LA SAMSARII DE LEGUME ȘI FRUCTE DIN ILFOV

DISTRIBUIȚI

La 20 aprilie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice Ilfov, în baza autorizațiilor emise de Tribunalul Ilfov, efectuează nouă percheziții la domiciliile a trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, precum și la sediile și punctele de lucru ale societăților comerciale administrate de către aceștia.mafia legumelor

În fapt, în urma controalelor desfășurate de polițiști, aceștia au stabilit că trei bărbați au prejudiciat bugetul de stat cu 500.000 de euro, cu ocazia achizițiilor intracomunitare de legume și fructe. Aceștia au înregistrat în contabilitatea unor societăți comerciale pe care le-au înființat operațiuni fictive în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor. De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că, mărfurile aferente acestor operațiuni au fost comercializate fără documente de proveniență.

Totodată, pentru a se sustrage de la plata taxelor către stat, aceștia au folosit mai multe societăți tip fantomă. Cinci persoane urmează a fi aduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov, iar în funcție de probatoriul administrat urmează a fi făcute propuneri către unitatea de parchet și instanța de judecată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here