Acasă Info Local PESCARI DIN TOATE ZĂRILE, ÎNSCRIEȚI-VĂ!

PESCARI DIN TOATE ZĂRILE, ÎNSCRIEȚI-VĂ!

DISTRIBUIȚI

Au început înscrierile la competiția Boat Fishing Challenge organizata de Hartapescar.ro, harta Google a pescarilor din România. Aflată la a III-a ediție, întrecerea în pești mari de Dunăre va avea loc pe 12 septembrie, într-o zonă sălbatică adiacentă insulei Mocanu, în apropiere de Giurgiu.

Pescuitul în apele sălbatice ale Dunării este provocarea extremă a celor care practică acest hobby în România. Cea mai importantă competiție de pescuit pe Dunăre este organizată la Giurgiu, iar anul acesta sunt așteptate să se înscrie în concurs 15 echipaje de pescari cu ambarcațiunile proprii, dornice să-și demonstreze abilitățile de pescuit în ape sălbatice.

La finalul competiției se vor desemna cei mai buni pescari de Dunăre, iar câștigătorii vor primi premii și trofee pentru cea mai mare cantitate de pește și pentru cea mai mare captură.

Valoarea premiilor atinge 2500 EUR, iar acestea sunt oferite cu sprijinul partenerilor care s-au alăturat competiției: Clubul Nautic San Giorgio, RedBull, Aventuria.ro, Hotel Wels, Casa dintre Sălcii, Bărci în bagaje, Colours Expert Print, TuristRomania.ro, Marina Tulcea, Helpic și Baboieru.com.

Înscrierile la Boat Fishing Challenge se fac până pe data de 31 august 2015, concursul fiind deschis tuturor pescarilor care dețin ambarcațiuni cu motor. Detaliile evenimentului și formularul de inscriere se găsesc pe site-ul organizatorilor, www.hartapescar.ro .

Prin organizarea competitiei Boat Fishing Challenge, Hartapescar.ro își propune să promoveze atât pescuitul pe Dunăre din barcă, cât și stilul „Catch & Relese” în apele sălbatice din țara noastră.

Viitorul Ilfovean este partener media al competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here