Acasă Economie Petrache o invită pe Firea să discute despre planul de mobilitate al...

Petrache o invită pe Firea să discute despre planul de mobilitate al regiunii București – Ilfov 

DISTRIBUIȚI

comunicat CJUn transport public sustenabil, economic și de calitate poate fi realizat numai prin transpunerea în practică a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), declară Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, care atenționează că numai simpla multiplicare a mijloacelor de transport în comun nu va rezolva problema traficului în Capitală.

Transportul public de călători din București și din Ilfov este condiționat de mai multe elemente, toate cuprinse în PMUD. Pentru a rezolva această spinoasă problemă este nevoie ca ambele administrații – din București și Ilfov – să se așeze la aceeași masă și să stabilească strategia de punere în aplicare a PMUD, care ”reprezintă garantul realizării unui transport public eficient și de calitate”. PMUD, spune Petrache, cuprinde inclusiv posibilitatea de a realiza investiții din fonduri europene nerambursabile, printre care și achiziția de autobuze.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Petrache nu va face nimic pentru cetatenii din Ilfov mai ales pentru transport.Are tot interesul sa protejeze firmele de maxi taxi care au tarife mari ,program orar preferential din cauza caruia navetistii au de suferit.multe rute din ilfov nu au transport dupa ora 21. Acest om protejeaza firma de Apa Canal Ilfov -Pantelimon care incarca nejustificat facturile de consum furand in mod constant consumatorii care sunt captivi la aceasta societate care produce pierderi inventate cupa bunul plac al conducerii .Domnul Petrache .VREA DOAR VOTURI PREFACANDU-SE CA AJUTA CETATENII DIN ILFOV.II UREZ MULTE INSUCCESE IN ACTIVITATEA PE CARE O VA DESFASURA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here