Acasă Economie PETROM speră să crească prețul țițeiului

PETROM speră să crească prețul țițeiului

DISTRIBUIȚI

pret pompaConducerea PETROM ia în calcul posibile restructurări atât de pro­iecte, cât şi de număr de salariaţi, în condițiile căderii prețului barilului de ţiţei, informează zf.ro.

”Având în vedere evoluţiile pieţei, acest proces de analiză a proiectelor este continuu şi ar putea duce, printre alte măsuri avute în vedere, şi la reducerea numărului de salariaţi. Însă nu se poate vorbi de un obiectiv numeric, ci de unul calitativ, respectiv re­zilienţa companiei într-un mediu de piaţă nefavorabil, men­ţi­nând totodată deschise opţiunile pentru revenire, în cazul îm­bu­nă­tăţirii contextului de preţ”, au precizat reprezentanții companiei. La finalul lunii septembrie 2015, PETROM avea 16.200 de angajaţi.

PETROM, așa cum fac de altfel marile companii, refuză să țină pasul cu piața atunci când este vorba despre scăderea pe plan mondial a prețului la carburanți, în România prețul benzinei și al motorinei fiind mai mare decât în multe țări occidentale. Atunci când au loc majorări nesimnificative ale prețului la țiței în plan extern, PETROM scumpește imediat prețul la pompă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here