Acasă Politic PNL zice că va avea candidat propriu la Primăria Capitalei/Deocamdată analizează

PNL zice că va avea candidat propriu la Primăria Capitalei/Deocamdată analizează

DISTRIBUIȚI

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, președinte al PNL București, a declarat marți seara, la Digi24, că partidul ”este obligat” să aibă un candidat propriu la Primăria București, fie că acesta va fi chiar candidatul unic al opoziției, fie că va candida separat din partea partidului.

Violeta Alexandru: ”Modul în care muncim în acest moment în PNL București ne obligă să avem un candidat susținut de Partidul Național Liberal din interiorul echipei PNL. Ne obligă acest lucru, pentru că am pornit într-un proiect în care trebuie să avem încredere în capacitatea noastră de a genera o soluție pertinentă, capabilă și credibilă în București. Ceea ce nu înseamnă că nu vom colabora cu partenerii noștri politici din opoziția de astăzi din București, ba chiar va exista și există aceste consultări și colaborări pentru a găsi cea mai bună formulă. Cu siguranță e nevoie de o coalizare a forțelor noastre, însă ne dorim foarte mult ca procesul de selecție – care este în plină desfășurare la PNL București – să genereze o propunere de candidatură cu adevărat serioasă și cred că toate eforturile pe care le facem în acest moment de a arăta seriozitate în PNL București ne obligă”.

În prezent, în cursa pentru candidatura la Primăria București există o competiție în USR-PLUS între Nicușor Dan, respectiv Vlad Voiculescu. PNL nu și-a desemnat încă un candidat, dar printre numele care au fost vehiculate în spațiul public s-au numărat cele ale lui Ciprian Ciucu, Rareș Bogdan și al lui  Ludovic Orban. PSD va merge în continuare pe mâna Gabrielei Firea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here