Acasă Economie Podul de la Lipia prinde contur, a fost finalizată prima din cele...

Podul de la Lipia prinde contur, a fost finalizată prima din cele două pile ale podului

DISTRIBUIȚI

,,Am discutat cu antreprenorul și, chiar dacă termenul contractual de finalizare a podului din Lipia este 2024, constructorul ne asigură că o va face până la finalul acestui an. Podul din Lipia, localitatea Gruiu, pe DJ101B va asigura conexiunea județului Ilfov cu Ialomița și, foarte important , va asigura traficul în condiții de siguranță, pentru cetățenii din localitățile din proximitate: Grădiștea, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci“, a declarat Hubert Thuma, președintele CJ ILfov.

Podul va avea o lungime de 78,3 metri, iar carosabilul va avea o lățime de 7,8 metri. Va fi prevăzut și cu trotuare ( lățime de un metru). De asemenea, va fi prevăzut cu trei deschideri, două pile.

 

2 COMENTARII

  1. […] ,,Am discutat cu antreprenorul și, chiar dacă termenul contractual de finalizare a podului din Lipia este 2024, constructorul ne asigură că o va face până la finalul acestui an. Podul din Lipia, localitatea Gruiu, pe DJ101B va asigura conexiunea județului Ilfov cu Ialomița și, foarte important , va asigura traficul în condiții de siguranță, pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here