Acasă Info Local Poliția Ilfov, alături de o familie defavorizată

Poliția Ilfov, alături de o familie defavorizată

DISTRIBUIȚI

”Sensei” Mușat, un exemplu de urmat

Ionuț, la noă ani este campion național la Kempo și Sambo, însă aceasta nu este toată povestea lui. Când avea doar trei ani, Ionuț și sora sa bolnavă au rămas în grija tatălui, și acesta cu mari probleme de sănătate, mama lor părăsindu-i în favoarea altei familii. Deși tatăl nu are posibilități materiale, Ionuț nu a ales să trăiască din mila altora, ci și-a canalizat toată ambiția și energia în sport, încercând să-și croiască propriul drum în viață.

În luna februarie a anului trecut, Ionuț l-a întâlnit pe Dumitru Mușat, polițist în cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, care la început i-a fost antrenor, iar ulterior un prieten de nădejde. A urmat o perioadă de antrenamente intense, iar în numai un an Ionuț a obținut peste zece medalii și cupe la concursurile naționale. Polițistul ilfovean a realizat că, în spatele ambiției de a deveni campion, Ionuț este de fapt un copil care duce lipsă de suport material, o locuință decentă și se îngrijește de sănătatea surorii și a tatălui.

Polițistul i-a devenit prieteni lui Ionuț, îl susține atât material cât și în activitatea sa sportivă pentru a-și urma visul de a performa în sportul pe care îl practică cu atâta pasiune.

La 31 martie curent, băiețelul a fost vizitat din nou de ”Sensei” Mușat, care i-a oferit din partea lui și a polițiștilor alimente, îmbrăcăminte și o bicicletă. Polițiștii ilfoveni susțin activitatea micuțului campion și îi urează o carieră încununată cu premii!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here