Acasă Uncategorized POLIŢIA LOCALĂ TREBUIE SĂ FIE PREZENTĂ ÎN FIECARE LOCALITATE DIN ILFOV

POLIŢIA LOCALĂ TREBUIE SĂ FIE PREZENTĂ ÎN FIECARE LOCALITATE DIN ILFOV

DISTRIBUIȚI

ŞTEFAN BURLACU,

candidat pentru funcţia de DEPUTAT în Colegiul nr.3 Ilfov

 

 Locuitor al Ilfovului, ofiţer în rezervă, familist, tânăr politician, consilier judeţean, membru al Comisiei de învăţământ, sănătate, familie, protecţie socială, protecţie copii, activităţi sportive, de agrement şi turism, Ştefan Burlacu doreşte să reprezinte judeţul nostru în viitorul Parlament.

ŞTEFAN BURLACU,

candidat pentru funcţia de DEPUTAT în Colegiul nr.3 Ilfov

 

 

Locuitor al Ilfovului, ofiţer în rezervă, familist, tânăr politician, consilier judeţean, membru al Comisiei de învăţământ, sănătate, familie, protecţie socială, protecţie copii, activităţi sportive, de agrement şi turism, Ştefan Burlacu doreşte să reprezinte judeţul nostru în viitorul Parlament.

Chiar dacă a intrat în politică recent, Ştefan Burlacu demonstrează că ia în serios realităţile pe care mai toţi politicienii refuză să le recunoască sau, de cele mai multe ori, le desconsideră, şi a ales să candideze pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 din judeţul Ilfov, din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD).

Politicianul vine cu proiecte ambiţioase, dar realiste pentru dezvoltarea judeţului Ilfov, oferte clare, lucruri concrete care ar trebui să se întâmple peste tot în ţară.

Cei care au fost mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat până acum şase luni în România pot să voteze din nou cu ARD, iar pe toţi ceilalţi îi invită la vot pe 9 decembrie să voteze candidaţii PP-DD, o formaţiune politică tânără, considerată “singura şansă care a mai rămas românilor”.

Potrivit afirmaţiilor lui Ştefan Burlacu, cele mai importante deziderate pe care PP-DD trebuie să le impună odată cu intrarea în Parlament sunt încurajarea tuturor celor care vor să deschidă o afacere în România, mărirea pertinentă a tuturor salariilor şi pensiilor, regândirea filosofiei bugetare, introducerea unui singur impozit pe venituri şi proprietăţi, confiscarea averilor ilicite obţinute din afaceri cu statul, judecarea urgentă a tuturor guvernanţilor care au jefuit România, reducerea TVA la o cotă de zece la sută, precum şi interzicerea subvenţionarii partidelor politice.

De asemenea, Ştefan Burlacu este de părere că statul trebuie să cumpere pământul nelucrat şi să investească masiv în agricultura bio, pledează pentru introducerea răspunderii materiale pentru judecătorii şi procurorii care greşesc, pentru interzicerea arestului preventiv cu excepţia faptelor violente şi propune ca firmele să nu mai poată fi controlate decât o dată pe an.

Nu în ultimul rând, PP-DD, în programul său de guvernare, promite că statul poate să construiască, în viitorul apropiat, locuinţe care vor fi închiriate celor săraci şi reaminteşte că susţine de mai multă vreme interzicerea taxei pentru radio şi tv.

Cel mai ambiţios proiect al lui Ştefan Burlacu este de a înfiinţa secţii de Poliţie Locală în toate cele 40 de oraşe şi comune din judeţul Ilfov. Asta pentru că, la ora actuală, oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă din cauza infractorilor care s-au înmulţit mai ales în zonele în care comerţul illicit cu fier a luat amploare. Mai mult, în jurul şcolilor din Ilfov s-au înmulţit cei care vând droguri şi care cert axe de protecţie. Există localităţi în Ilfov unde Poliţia Naţională nu mai poate face faţă, numărul autorităţilor fiind foarte mic. Ştefan Burlacu este de părere că înfiinţarea acestor secţii de Poliţie Locală nu necesită bani foarte mulţi de la buget, însă siguranţa cetăţenilor ilfoveni va creşte.

Un alt proiect realist şi ambiţios al lui Ştefan Burlacu este legat de sănătate. El consideră că nu trebuie trecut cu vederea faptul că anchetele privind evaluarea stării de nutriţie şi a alimentaţiei arată că în Ilfov sunt foarte multe personae care suferă de boli cronice de genul diabetului zaharat de tip II şi dislipidemii cauzate în special de alimentele consumate, de băuturile alcoolice, în special produse nedistilate şi de lipsa consumului de supliemnte alimentare cu vitamine şi minerale şi de consumul scăzut de fructe şi legume, dar şi de consumul exagerat de pâine. Ilfovenii, românii în general, trebuie să fie învăţaţi să consume correct. Alimentele şi fructele, precum şi băuturile alcoolice şi nealcoolice trebuie consumate moderat, iar candidatul PP-DD are în plan un proiect legislativ prin care să fie introdus în toate şcolile din ţară un curs special privind alimentaţia sănătoasă.

Ca fost ofiţer, Ştefan Burlacu are în plan şi un program de creare de locuri de muncă prin reconversia cadrelor militare disponibilizate şi, nu în ultimul rând, anunţă că împreună cu reprezentanţii partidului din care face parte şi cu politicienii realişti care vor binele ţării va susţine proiecte cu finanțare europeană pe trei direcții principale: infrastructura rutieră, care să faciliteze accesul înspre şi dinspre Bucureşti (exemplu pasajul de la Domneşti), reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în toate localităţile judeţului Ilfov şi gestionarea deşeurilor menajere.

Ştefan Burlacu îi îndeamnă pe ilfoveni să meargă la vot şi să îl susţină pentru că este momentul să vină în prim-plan politicienii tineri care au potenţial şi care au arătat că pot face lucruri bune pentru comunităţile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here