Acasă Anchete POLITIA RUTIERA ILFOV – Un mare pas spre normalitate

POLITIA RUTIERA ILFOV – Un mare pas spre normalitate

DISTRIBUIȚI

Ultima ora

În urma probatoriului administrat de polițiștii Serviciului Rutier, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru individul in cauza..

Polițiștii ilfoveni au reținut un individ care conducea fără permis o mașină neînmatriculată, cu plăcuțe false


Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au reținut un bărbat de 34 de ani, în seara zilei de 14 martie, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de natură rutieră.

Pe la orele 15.00, polițiștii rutieri au făcut semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care se deplasa pe raza localității Voluntari. Având în vedere că acesta nu a oprit, polițiștii au plecat în urmărirea lui. În încercarea de a-și asigura scăparea, cel în cauză nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi șoferi, precum și a ocupantului din prima mașină.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost identificat de polițiști, care au stabilit că nu deținea permis de conducere, autoturismul condus nu era înmatriculat, având montate plăcuțe de înmatriculare false.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier au dispus reținerea celui în cauză, urmând ca miercuri să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here