Acasă Info Local Poliția și Jandarmeria Ilfov – alertate aiurea la Ștefăneștii de Jos

Poliția și Jandarmeria Ilfov – alertate aiurea la Ștefăneștii de Jos

DISTRIBUIȚI

ȘI AICI SUNT BANII DVS.

După ce au protestat în fața sediului DNA și au amenințat că intră în greva foamei, Adrian Simion și Gheorghe Sandu, din Ștefăneștii de Jos, au încercat să organizeze acțiuni de protest în fața sediului primăriei din localitate, fără niciun succes însă.

Cele ”200 de persoane” despre care organizatorii spuneau că vor fi prezente în fața primăriei până seara târziu lipsesc cu desăvârșire, forțele de ordine fiind mult mai numeroase.

După ce Simion și Sandu l-au acuzat pe primarul Robert Ionel Ștefan de ”lipsă de transparență, care generează suspiciuni de corupție și fraudă în cheltuirea fondurilor publice”, acum a venit rândul edilului să îi atenționeze pe protestatari că au alertat forțele de ordine aiurea, statul fiind nevoit să cheltuie bani pentru o manifestație ”fără noimă”.

”Câți bani cheltuie statul timp de cinci zile (n.r. între 18 și 22 iulie) ca să supravegheze una – două persoane care au interese proprii și care au găsit să se certe cu primarul din motive personale? Spuneau că protestatarii vor purta pe braț banderole galbene, motivând că în acest fel vor putea fi deosebiți de restul cetățenilor aflați în trecere prin zonă. Care protestatari, care banderole?” – se întreba joi, 20 iulie, un trecător care a crezut, initial, că ”protestul e pe bune”. ”Probabil că manifestanții au ales să se cinstească de Sfântul Ilie și de-aia nu au venit. Au alte lucruri, mai bune, de făcut”, a completat o doamnă venită cu treabă la primărie.

Acțiunea celor doi i-a înfuriat și pe cei care au magazine în zonă, aceștia neputând să își vândă marfa.

Primarul Robert Ionel Ștefan reamintește că nemulțumirile unora au apărut după ce a reorganizat serviciile din primărie, stricând astfel multe dintre aranjamentele vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here