Acasă Info Local POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ ȘI-AU FĂCUT DIN NOU NORMA LA BEȚIVI ȘI...

POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ ȘI-AU FĂCUT DIN NOU NORMA LA BEȚIVI ȘI INCONȘTIENȚI PRINȘI LA VOLAN

DISTRIBUIȚI

betiviLa 25 februarie a.c., în jurul orelor 22.30. un tânăr de 21 de ani a condus un autoturism pe raza localității Chiajna. Pe strada Aleea Lacul Dâmboviţa, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers şi a tamponat două autoturisme, parcate pe partea stângă a drumului. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind de asemenea, condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din Moara Vlăsiei au depistat, în trafic, în noaptea de 25/26 februarie a.c., un alt tânăr, de 18 ani, în timp ce se deplasa cu un moped, pe Drumul Județean 101, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La Jilava a fost depistat în trafic un individ de 27 de ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, iar la Buftea un bărbat, de 53 de ani, din Bucureşti, conducea pe Drumul Național 7, un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here