Acasă Interne Polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

DISTRIBUIȚI

În perioada 28 iulie – 3 august a.c., polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în stații de cale ferată, trenuri de călători, porturi și aeroporturi.

De asemenea, pentru combaterea fenomenului infracțional și contravențional, au fost  desfășurate activități pentru prevenirea furturilor de la călători și combaterea faptelor cu violență, combaterea călătoriei frauduloase, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de la infrastructura feroviară și din vagoanele de marfă.

Totodată, au fost desfășurate și acțiuni care au vizat verificarea respectării legislației privind transportul de persoane în regim de taxi și rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos, prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

Astfel, au fost legitimate 1.245 de persoane, fiind controlate 479 de autovehicule.

Totodată, au fost efectuate patrule în 125 de stații și triaje, dar și în 945 de trenuri de călători.

Polițiștii au efectuat verificări la 27 de nave și ambarcațiuni, au constatat 54 de infracțiuni și au cercetat 52 de persoane.

Au fost depistate 12 persoane care apelau la mila publicului și indisponibilizate 9.320 de țigarete, 3 motoare de ambarcațiuni, 4 unele de pescuit și o navă.

Polițiștii de la transporturi au reținut 18 certificate de înmatriculare, 11 permise auto și au aplicat 426 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 130.900 de lei.

2 COMENTARII

  1. […] În perioada 28 iulie – 3 august a.c., polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în stații de cale ferată, trenuri de călători, porturi și aeroporturi. De asemenea, pentru combaterea fenomenului infracțional și contravențional, au fost  desfășurate activități pentru prevenirea furturilor de la călători […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here