Acasă Info Local POLIȚIȘTII ILFOVENI AU LUAT LA ”PURICAT” ȘTRANDURILE DIN JUDEȚ

POLIȚIȘTII ILFOVENI AU LUAT LA ”PURICAT” ȘTRANDURILE DIN JUDEȚ

DISTRIBUIȚI

piscina Ilfov

 

În ziua de 23 iulie a.c., polițiștii ilfoveni au desfășurat acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și respectarea normelor de igienă în cadrul unităților de agrement.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Ilfov au efectuat controale la mai multe societăți comerciale cu obiect de activitate prestarea de servicii recreative (piscine și ștranduri), din localitățile Pantelimon, Bragadiru, Snagov, 1 Decembrie și Afumați.

În cadrul acțiunii, polițiștii au vizat aspecte precum, emiterea de tichete pentru acces către public, afișarea prețurilor produselor expuse spre vânzare, existența documentelor de provenineță pentru marfa comercializată, respectarea disciplinei financiar-contabile, precum și deținerea autorizațiilor legale pentru difuzarea muzicii ambientale.

În urma controalelor, reprezentanții a opt unități de agrement au fost sancționați contravențional, în conformitate cu Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu amenzi în valoare totală de 160.000 de lei. Totodată, a fost confiscată suma de 1.039 lei, sumă care, nu era înregistrată în contabilitatea uneia dintre unitățile controlate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here