Acasă Info Local PONTA, CAMPANIE PENTRU SZABO LA BUFTEA

PONTA, CAMPANIE PENTRU SZABO LA BUFTEA

DISTRIBUIȚI

PSD IlfovSZABO A VOTAT ÎN DOUĂ LOCURI: LA BUFTEA ȘI CORBEANCA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, dumincă, la ieşirea de la Şcoala nr. 2 din Buftea, unde a mers pentru a o susţine la vot pe Gabriela Szabo, de un grup de tineri care l-au huiduit, în timp ce un alt grup de tineri il aclama.

Tinerii din grupul care huiduia i-au strigat premierului „Plagiatorule”. Unii tineri i-au reproşat, de asemenea, lui Ponta că i-a catalogat drept golani într-o emisiune televizată. Ponta le-a replicat, înainte de a se urca în maşină: „Cred că l-aţi auzit pe Băsescu, nu pe mine”.

După ce Ponta a plecat, unul dintre tineri a declarat ziariştilor că ei sunt nemulţumiţi deoarece tinerii au fost catalogaţi de Ponta drept golani si drogaţi. El a spus că nu e normal ca Ponta să-i jignească şi s-a declarat nemulţumit şi de faptul că premierul a fost aclamat în faţa secţiei de vot de la Școala nr. 2 Buftea.

Premierul Victor Ponta a venit la Școala nr. 2 din Buftea să o susţină la Gabriela Szabo, candidat la funcţia de deputat de Ilfov, împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase.

Szabo a ales să voteze pentru funcția de deputat la Buftea, în fieful liberalilor lui Marian Petrache, și la Corbeanca, în imediata apropiere, acolo unde își are domiciliul, pentru listele de eurodeputați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here