Acasă Politic PONTA ÎI SPERIE PE ANTONESCU CU ISĂRESCU

PONTA ÎI SPERIE PE ANTONESCU CU ISĂRESCU

DISTRIBUIȚI

Fără să mai aștepte ziua de marți, când PNL va spune dacă mai merge în formula USL, unii pesediști au început să împrăștie zvonul potrivit căruia guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este curtat intensiv pentru a deveni candidatul la Președinție susținut de PSD, PC și UNPR, asta pentru a-l intimida pe Crin Antonescu. Zvonul a apărut imediat după ce Victor Ponta a fost invitat şi a participat joi, 20 februarie, la ceremonia decernării titlului de Doctor Honoris Causa Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, în Aula Magna a Universităţii Bucureşti. De-altfel, în ultima vreme, Ponta l-a curtat pe Isărescu, participând la diverse evenimente împreună cu acesta.

Isărescu, după un mandat scurt de prim-ministru, a participat, la 26 noiembrie 2000, la alegerile pentru funcția supremă în stat, din postura de independent, susținut de CDR, obținând 9,54% din voturi.

Este greu de crezuta, acum, că Isărescu, considerat un om de Dreapta, să participe la alegerile prezidențiale susținut de forțele de Stânga. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here