Acasă Anchete Popești-Leordeni: Zece victime în urma unui incendiu izbucnit într-o hală de reciclare

Popești-Leordeni: Zece victime în urma unui incendiu izbucnit într-o hală de reciclare

DISTRIBUIȚI

Update 15.55: Bilanțul exploziei de la Hala Reciclare din Popești Leordeni: 11 victime, dintre care șase victime cu arsuri (cinci victime au necesitat intubare și o victimă are arsuri minore) și cinci victime intoxicate cu monoxid de carbon, dar conștiente.
Șapte pacienti (unul expus la fum și șase arși) au fost transportați la spital.

* * *

Un incendiu a izbucnit vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare situată în orașul Popești-Leordeni. Sunt zece victime – șase au arsuri, dintre care cinci sunt intubate. Alte patru persoane prezintă probleme respiratorii, în urma expunerii la fum.

Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov. Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. La fața locului acționează opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar răniții primesc îngrijiri medicale. La finalul misiunii, pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului. – Foto ISU BIF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − nine =