Acasă Educatie ”Prietenii Pompierilor”, concurs pentru elevii din Ilfov

”Prietenii Pompierilor”, concurs pentru elevii din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 14 mai, de la orele 8.30, la Centrul de Pregătire al Pompierilor ”General de Brigadă Corneliu Stoicheci” (aflat pe șoseaua Gării Cățelu, nr. 3, sector 3, București), se vor întâlni o mulțime de elevi ai școlilor din județul Ilfov în cadrul concursului ”Prietenii Pompierilor”

Intr-o bună colaborare, Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, vor organiza concursul „Prietenii Pompierilor”. Concursul are caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, în domeniul apărării împotriva incendiilor și protecției civile, urmârind dezvoltarea capacităților de înțelegere și de apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență pentru viață și mediu, promovarea atitudinilor și comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, precum și orientarea către o carieră de viitor.

Acțiunea se va desfășura la nivel gimnazial (clasele V – VIII), echipele fiind de băieți, mixt și fete. Fiecare echipaj va fi format din 10 elevi (un comandant, opt concurenți și o rezervă). Vor participa aproximativ 80-90 de elevi, care vor fi premiați pe două categorii de echipe (fete/băieți), cu premii constând în cupe, medalii, materiale sportive (tricouri și șepci personalizate cu numele concursului), cărți, rechizite (penare, pixuri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here