Acasă Info Local Primăria Ciolpani, în casă nouă

Primăria Ciolpani, în casă nouă

DISTRIBUIȚI

Primarul Bogdan Cristian Călin: ”Sediul nu va fi al meu, personal, ci al întregii comunități!”

 Nu peste mult timp, Primăria Ciolpani se va muta în casă nouă. Este vorba despre o clădire modernă care nu suportă termen de comparație cu sediul în care își desfășoară activitatea acum direcțiile din primărie și consilierii locali.

Consiliul Județean Ilfov și Consiliul Local Ciolpani s-au asociat încă din 2014 pentru realizarea unui nou sediu pentru Primăria Ciolpani. Contribuția C.J. Ilfov – în valoare de un milion de lei – este asigurată în funcție de veniturile încasate la bugetul local al județului, iar cea a Consiliului Local Ciolpani – de aproximativ 200.000 de lei – din bugetul local al comunei.

”Era necesară construcția unui sediu nou pentru buna desfășurare a activităților pentru populație. Sediul nu va fi al meu, personal, ci al întregii comunități. Angajații trebuie să își desfășoare activitatea într-un mediu civilizat, iar cei care vin către noi pentru a-și rezolva problemele trebuie să fie primiți într-un sediu care să fie în concordanță cu anul în care trăim”, a declarat pentru Viitorul Ilfovean Bogdan Cristian Călin, primarul comunei Ciolpani.

La 17 martie 2016, au fost licitate lucrările de construcții și instalații în construcții pentru realizarea sediului nou. Valoarea estimată a contractului conform devizului general este 1.581.483,07 lei, aici nefiind prevăzute cheltuieli diverse. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =