Acasă Info Local Primarul din Dobroești pleacă acasă după două săptămâni de mandat

Primarul din Dobroești pleacă acasă după două săptămâni de mandat

DISTRIBUIȚI

Primarul din Jilava, suspendat cât e în arest

Prefectul de Ilfov, Adrian Petcu, a emis Ordinul cu nr.226/6 iulie 2016 prin care încetează de drept mandatul primarului comunei Dobroești, Valentin Condu, ales ca independent la 5 iunie curent. (Condu depusese jurămânul de învestitură pentru al patrulea mandat de primar la 23 iunie 2016).

Valentin Laurențiu Condu a fostfoto-2-Dobroesti condamnat definitiv, de magistrații Curții de Apel București, la 14 octombrie 2014, prin sentința cu nr. 1205, în dosarul 4842/1748.2010, la doi ani de închisoare cu suspendare și la șase ani de încercare. De-altfel, Condu fusese suspendat și de fostul prefect, Daniel Rășică, pentru aceeași condamnare.

De asemenea, prin Ordinul 227/6 iulie 2016, a fost suspendat de drept mandatul lui Adrian Mladin, primar al comunei Jilava. Prefectura Ilfov a fost sesizată de DNA în legătură cu situația lui Mladin în data de 5 iulie. Precizăm faptul că Mladin, ales tot ca independent la 5 iunie, este suspendat pe durata arestului preventiv unde se află pentru luare de mită, spălare de bani și fals în declarații.

La 21 decembrie 2011, respectiv 14 februarie 2012, Mladin a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție pentru infracțiuni similare și a fost condamnat, în primă instanță, la șapte ani de închisoare.

4 COMENTARII

 1. Crima organizată şi Condu Valentin Laureţiu

  Un individ care a avut tupeul să încuie în plină zi într-o încăpere a unui primării o echipă care s-a legitiat ca fiind politişti judiciari şi un procuror o poate face în două situaţii:

  1. Este debil mental. Mintea de multe ori îi funcţionează la nivelul unui copil de 8-9 ani, adică fapta pe care o făptuieşte, extrem de gravă, o consideră o glumă, o joacă, isteţime personală, bravură, tupeu, curaj, etc. Debilitate mintală = dezvoltare insuficientă a inteligenței, caracterizată prin tulburări de judecată, de perspicacitate, dificultăți de adaptare. – Din fr. débilité, lat. debilitas, -atis.

  2. Comportament de beizadea, de tupeist peste masură! In cazul lui Condu Valentin Laureţiu acesta a avut la un moment protecţie la cel mai înalt nivel, în politic, printre funcţionarii de rang înalt în stat, indirect de la judecători (pentru fapta care a săvârşit-o pedeapsa este simbolică), indivizi care au beneficiat de terenuri în Dobroeşti-Fundeni (terenuri furate) etc. Cel mai probabil ca au avut în perspectivă o asemenea situaţie şi a premeditat o asemenea faptă. Astfel că, în cazul că cineva din primărie va fi surprins în flagrant că ia şpagă, să procedeze în modul care au procedat. De altfel confirmarea că primarul Condu Valentin Lauretiu, viceprimarul Ivan Florin Brăduţ şi grupul mafiot din Primăria Dobroeşti luau şpagă, este instalarea acelei bariere pazită de un jandarm.

  3. De ce se tem conducătorii politici şi şefii de servicii din Primăria Dobroeşti? De ce un jandarm în loc să îşi îndeplinească misiunea pentru cetăţeni, în localitate, păzeşte o barieră în primăria Dobroeşti? De ce plăteşte gruparea interpartinică instalată la conducerea primariei Dobroeşti un avocat cu 9 000 de lei pe lună? Pe ce au cheltuit nelegal, aşa cum a stabilit Curtea de Conturi, conducătorii primăriei Dobroeşti în anul fiscal 2013-2014, peste 250 de mii de lei, echivalent a peste 50 000 de euro? In buzunarele cui au mers aceşti bani şi pentru ce?

  4. Infractorul Condu Valentin Lauretiu este legat prin fapte, încă neincriminate, fapte penale grave, de persoane al caror prieten este, cum sunt, Floretin Pandele si Gabrila Firea, Gigi Becali, Gabriel Oprea şi indirect de Vasile Blaga, (Vasile Blaga este prieten cu fostul primar Georgescu Tudor) etc. Cei doi l-au propus pe Petcu Adrian ca prefect lui Victor Ponta. Soţia lui Petcu Adrian este Preşedinta Tribunalului Ilfov.

  Acest infractor dacă a avut curajul, tupeul, să sechestreze oficialităţi de forţă ale statului român, oricând poate făptuii o crimă!

  – Băi! Mai încet! Nu faceţi zgomot! Unde ai pus bomba Vali? Stai liniştit Brăduţ! Am pus-o sub masa lui, în sertar! Când va trage sertarul, bum şi gata!

 2. Daca ar sti, „Vali”, Condu Valentin Lauretiu cel astepta dupa caderea lui Gabriel Oprea si ce stiu cadrele din Ilfov legat de activitatea sa privind bunurile cetatenilor si-a comunitatii Dobroesti-Fundeni, a banilor publici, despre terenurilor de multe milioane de euro si averea sa indetificata, ar emigra in Corea de Nord!

 3. Blestemul va cadea pe ei! Un ziarist s-a sinucius din cauza unui primar.

  Primarii si primariile sunt lacasuri ale crimei organizate. Sunt multi primari care distrug familii si fac crime! Cititi si veti vedea un alt criminal la fel ca Condu Valentin Laurentiu, fost primar, localitatea Dobroesti-Fundeni, condamnat penal.

  “DOCUMENT – Scrisoarea de ADIO a jurnalistului care s-a SINUCIS: acuzații GRAVE pentru un politician Autor: Lucian Negrea, Reporter Publicat: 28/07/2016”
  Citește și: DOLIU în presa din România: Un jurnalist şi-a pus capăt zilelor

  http://www.stiripesurse.ro/document-scrisoarea-de-adio-a-jurnalistului-care-s-a-sinucis-acuza-ii-grave-pentru-un-politician_1144963.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here