Acasă Cultura În perioada 10-16 iulie, Ilfovul găzduiește proiectul ”METODE INOVATIVE ÎN PREDAREA LIMBII...

În perioada 10-16 iulie, Ilfovul găzduiește proiectul ”METODE INOVATIVE ÎN PREDAREA LIMBII ROMÂNE” – Curs pentru profesorii din comunitățile istorice

DISTRIBUIȚI

Asociaţia CENTRUL ROMÂN PENTRU INIŢIATIVĂ SOCIALĂ, în calitate de beneficiar al unei finanțări din partea Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, având ca parteneri Casa Corpului Didactic Ilfov și Colegiul Silvic ”Th. Pietraru” Brănești (județul Ilfov), cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți și al Asociației Cadrelor Didactice de Limba Română din Ucraina, derulează în perioada 10 – 16 iulie 2016 proiectul

”METODE INOVATIVE ÎN PREDAREA LIMBII ROMÂNE”

Curs pentru profesorii din comunitățile istorice

În cadrul proiectului, 25 de cadre didactice de limba română din regiunea Cernăuți (Ucraina) vor participa la un curs de formare susținut de cadre didactice – formatori din România.

Demersul vizează facilitarea accesului cadrelor didactice de limba română din comunitățile istorice la un program de formare similar cu cel al cadrelor didactice din țară, astfel încât profesorii din afara granițelor să poată înțelege, adapta și aplica și la nivelul comunităților din care provin metode asemănătoare cu cele din țară și să transmită în teritoriu experiențele europene acumulate în România.

Deschiderea oficială a cursului va avea loc luni, 11 iulie 2016, începând cu ora 9.00, la Casa Corpului Didactic Ilfov (str. slt. Petre Ionel, nr. 4, comuna Brăneşti, județul Ilfov).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here