Acasă Economie Primarul Vasile Cimpoeru: ”Oraşul Bragadiru nu este divizat în vatra veche și...

Primarul Vasile Cimpoeru: ”Oraşul Bragadiru nu este divizat în vatra veche și cartierele noi și nu este dezbinat cum şi-ar dori unii!”

DISTRIBUIȚI

Odată cu dezvoltarea Cartierului Independenţei prin construirea de noi imobile şi clădiri rezidenţiale este necesară înfiinţarea unui sistem centralizat de canalizare a apelor pluviale.

În urmă cu patru ani am prezentat acest proiect ca pe un obiectiv de realizat, ca o rezolvare la problema cu care se confruntă acest cartier, dar mulţi au interpretat-o doar ca pe o promisiune electorală, scrie pe Facebook primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru.

La 25 aprilie proiectul a fost prezentat cetăţenilor interesati din Cartierul Independenţei. Proiectul a fost prezentat în sala de ședință a primăriei de președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, alături de directorul companiei Apă Canal Ilfov, Cătălin Drăgilă, administratorul public Feny Cornelia Tabacu, viceprimarul Grigore Marian Dumitru și mai mulți consilieri locali.

Proiectul a primit majoritatea avizelor necesare şi a trecut în faza a doua de aprobare: urmează faza de licitaţie. Sistemul centralizat de canalizare a apelor pluviale va avea termen de realizare 24 luni, se va desfăşura în trei etape şi va avea o valoare de 61.595.030 lei.

Obiectivele sunt îmbunătăţirea condiţiilor de confort ale locuitorilor, siguranta condiţiilor de trafic, eliminarea factorilor de risc pentru sănătatea populatiei, creşterea numărului de locuitori care vor beneficia de condiţii de trai îmbunătăţite și atragerea de noi investitori şi crearea unor noi locuri de muncă.

”Ţin să mulţumesc domnului Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, care ne-a dovedit prin implicarea in proporţie de 100% că este alături de toţi cetăţenii judeţului Ilfov si este receptiv la problemele şi nevoile lor. Pe această cale precizez faptul că oraşul Bragadiru nu este divizat în vatra veche și cartierele noi, nu este dezbinat cum şi-ar dori unii, ci este un întreg, o comunitate unită, un oras in continuă dezvoltare; rezolvările sau soluţiile la problemele locuitorilor sunt o prioritate a administraţiei pe care o conduc, a precizat primarul Cimpoeru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here