Acasă Economie Proiecte ilfovene strategice, promovate la Târgul Internațional pentru Proiecte Imobiliare și Investiții...

Proiecte ilfovene strategice, promovate la Târgul Internațional pentru Proiecte Imobiliare și Investiții MIPIM 2022 de la Cannes

DISTRIBUIȚI

În perioada 15-18 martie 2022, o delegație a Consiliului Județean Ilfov participă la Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare MIPIM, organizat la Cannes (Franceză) pentru a promova obiectivele strategice ale instituției, propuse în Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov 2020-2030.

Prin aceste obiective, Consiliul Județean Ilfov urmărește dezvoltarea județului, prin atragerea de investitori și capital, în vederea dezvoltării mediului de afaceri, sprijinirea antreprenoriatului în zonele urbane și rurale și susținerea unui cadru atractiv internațional în cercetare, dezvoltare și inovare în Ilfov.

Participarea delegației Consiliului Județean Ilfov la acest târg, în calitate de expozant, generează oportunități de identificare a unor exemple de bune practici pentru implementarea proiectelor strategice și atragerea de investitori.

Concret, Consiliul Județean Ilfov va promova în cadrul târgului mai multe proiecte de investiții, dintre care două proiecte majore: ”Măgurele Science Park” și ”Bucharest Ilfov Multimodal Hub”. Prezența la acest eveniment are ca scop, pe lângă promovarea proiectelor importante, și creșterea vizibilității județului Ilfov pe piețele de capital din Europa Centrală și de Vest, prin inițierea de contacte cu potențiali parteneri și investitori.

Reprezentanții Consiliului Județean Ilfov vor asigura permanența și vor participa la întâlniri de lucru, în cadrul standului propriu din cadrul MIPIM.

Evenimentul de anul acesta a fost reprogramat pentru anul 2022 ca urmare a anulării ediției 2020, în contextul epidemiei de SarsCov-2.

Târgul Internațional pentru Proiecte Imobiliare și Investiții MIPIM este unul dintre cele mai vechi și mai mari târguri B2B (business-to-business) din lume, cu peste 3.800 de expozanți din 100 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here