Acasă Info Local PSD ILFOV INSISTĂ CA DRAGNEA SĂ RĂMÂNĂ SECUNDUL LUI PONTA

PSD ILFOV INSISTĂ CA DRAGNEA SĂ RĂMÂNĂ SECUNDUL LUI PONTA

DISTRIBUIȚI

Pentru că a demonstrat până acum ”cu prisosință că iubește și că îi este devotat PSD, căruia i-a dedicat zile și nopți atât în campanie, cât și în mod obișnuit”, PSD Ilfov îl susține în continuare pe Liviu Dragnea pentru ocuparea funcției de președinte executiv al partidului. Președintele organizației, Gabriela Firea, spune că l-a cunoscut pe Liviu Dragnea când lucra în presă, însă de adevărata sa capacitate de muncă și-a dat seama ”abia atunci când am lucrat cot la cot cu domnia sa, într-o perioadă extrem de tensionată, așa cum sunt campaniile electorale”.

Referitor la referendumul din 2012 privind suspendarea șefului statului, Firea precizează că toți liderii USL au fost de acord cu decizia de suspendare a lui Traian Băsescu, iar campania a fost făcută de fiecare dintre ei.

”Dl. Dragnea a arătat ca nu ezită să-și dea demisia, așa cum promisese înainte de decizia instanței. A demisionat imediat din funcția de ministru al Administrației Publice și Dezvoltării Regionale, iar luni își va pune mandatul de președinte executiv la dispoziția partidului. Sper însă ca toți colegii mei să fie de acord ca Liviu Dragnea trebuie să își continue munca de președinte executiv al PSD, deoarece, într-o democrație, prezența la vot nu poate fi considerată un folos necuvenit”, se arăta într-un comunicat de presă al PSD Ilfov înainte de ședința conducerii PSD de luni dimineață, ședință amânată pentru miercuri, atunci când sunt așteptați să participe și liderii din teritoriu.

Luni dimineața, s-a vorbit din nou pe culoarele PSD că plecarea lui Dragnea la conducere va duce la scindarea partidului. Asta pentru că, susțin surse din partid, președintele Victor Ponta își va pierde o mare parte din susținere în teritoriu.

Dragnea, în ciuda declarațiilor sale privind demnitatea, chiar dacă a demisionat de la Dezvoltare și va renunța la funcția a doua din partid, va rămâne parlamentar. După cum se știe, acesta a fost ales în 2012 deputat în circumscripția electorală nr.36 Teleorman, colegiul uninominal nr.3.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here