Acasă Info Local PSD, ÎNTRE SCINDARE ȘI REGRUPARE

PSD, ÎNTRE SCINDARE ȘI REGRUPARE

DISTRIBUIȚI

scindare 

 

PSD se confruntă cu o serie de probleme interne, printre care rupturi între parlamentari și județe, riscul de plecări la alte partide, dar și o dezamăgire a unor lideri județeni cu privire la situația în care a ajuns partidul sub Victor Ponta aducând serioase probleme, scrie stiripesurse.ro.

”Majoritatea parlamentarilor n-au dat prin teritoriu. Cine o să mai tragă pentru ei la parlamentare? Unii au muncit și n-au primit nimic, pe alții i-am făcut parlamentari și și-au pus apropiații la deconcentrate”, spun surse din PSD din mai multe organizatii judetene. În aceste condiții, vor fi acceptati drept candidati doar oamenii apreciați în filialele respective, fără niciun fel de intervenție de la centru.

În unele județe în care liderii PSD din administrație și cei politici au fost vizați de anchete ale DNA există riscul unor plecari in bloc si unele surse social-democrate vorbesc in termeni duri, folosind cuvinte precum ”scindare”. ”Foarte multa lume leaga soarta unui partid de soarta unui om. Nu. PSD a facut fata oricaror provocari, chiar atunci cand lideri importanti ai partidului au trebuit sa plece din fruntea partidului. S-au gasit altii care au preluat si care au condus cu succes batalia politica”, spun aceleași surse social-democrate despre Victor Ponta. Concluzia este că PSD trebuie sa atace alegerile din 2016 cu o noua oferta si cu un nou leadership. – foto: e-stireazilei.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here