Acasă Social ”Rădăcini pentru aer”, campanie de plantare în orașul Pantelimon 

”Rădăcini pentru aer”, campanie de plantare în orașul Pantelimon 

DISTRIBUIȚI

Sute de voluntari au participat la o nouă acțiune de împădurire în pădurea Pustnicu în campania Rădăcini pentru aer” care au venit sâmbătă, încă de la prima oră a dimineții, să dea o mână de ajutor la plantarea puieților de stejar.

”Felicit primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, și voluntarii care s-au alăturat acestei minunate inițiative de a avea grijă și de a îmbunătăți calitatea aerului.

Județul Ilfov înseamnă acasă pentru mine și sunt onorat că fac parte din această frumoasă comunitate. Sunt conștient că gesturile și demersurile pentru a avea un aer mai curat trebuie încurajate și susținute prin eforturi permanente. Stă în puterea noastră să menținem cât mai sănătos mediul înconjurător”,  a declarat Voicu Vincentiu,  vicepreședinte CJ.

 

5 COMENTARII

  1. […] Sute de voluntari au participat  la o nouă acțiune de împădurire în pădurea Pustnicu în campania ” Rădăcini pentru aer”. Încă de la prima oră a dimineții au venit să dea o mână de ajutor la plantarea puieților de stejar. ”Felicit primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, și voluntarii care s-au alăturat acestei minunate inițiative de […] Citeste mai mult […]

  2. […] Sute de voluntari au participat la o nouă acțiune de împădurire în pădurea Pustnicu în campania Rădăcini pentru aer” care au venit sâmbătă, încă de la prima oră a dimineții, să dea o mână de ajutor la plantarea puieților de stejar. ”Felicit primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, și voluntarii care s-au alăturat acestei minunate inițiative […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here