Acasă Info Local RADU STROE A FOST EXCLUS DIN PNL

RADU STROE A FOST EXCLUS DIN PNL

DISTRIBUIȚI

Gabriela-Firea-Radu-Stroe-Ninel-PeiaConducerea PNL a votat, marți, excluderea lui Radu Stroe din partid. Stroe a precizat că va rămâne deputat independent.

”Nu eu am vrut să fiu ministru al Administrației, am fost adus. Eu l-am chemat pe Antonescu și l-am întrebat dacă dorește să demisionez de la MAI. Până la urmă a acceptat. Eu nu mă agăț de funcția de ministru”, a spus el.

”Sper să se refacă USL. Nu rupi vehiculul pentru legea amnistiei. Pur și simplu o respingi”, a subliniat Stroe.

”Cred că PNL trebuie să facă programul de guvernare și angajamentele față de electorat. Nu trebuie să facă opoziție și doar atât”, a încheiat Radu Stroe.

Radu Stroe a fost ales în decembrie 2012 în Colegiul 1 _Ilfov, Camera Deputaților. Din această poziție a fost susținut de PNL pentru conducerea Ministerului de Interne, funcție pe care a părăsit-o din cauza accidentului aviatic din Munții Apuseni. Ca ministru de Interne, Stroe a avut disensiuni majora în partid cu liderul organizației ilfovene a PNL, președintele Consiliului Județean, Marian Petrache, a cărui funcție a fost permanent vânată de Stroe.

Pe fondul ieșirii de la guvernare și a ruperii USL, Stroe a fost unul dintre cei care au susținut, permanent, din interior, rămânerea la putere, fiind considerat mult mai apropiat de cercurile social-democrate decât de cele liberale. După scandalul din ultimele zile din interiorul PNL, Radu Stroe părăsise organizația ilfoveană a PNL și se refugiase în organizația PNL Sector 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here