Acasă Info Local RATB va circula de la Eroii Revoluției spre Copăceni și 1 Decembrie

RATB va circula de la Eroii Revoluției spre Copăceni și 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

Primarul comunei 1 Decembrie, Petre Gheorghe, spune că zilele trecute a reușit sa finalizarea traseelor care vor face legătura cu Capitala în perioada imediat următoare. ”Data de 1 decembrie 2018 va aduce o schimbare semnificativă în transportul public local în sensul în care linia 471 va opera până la stația de metrou Eroii Revoluției. Totodată, prin localitate vor mai opera încă o linie RATB care va face legătura între Copăceni și stația de metrou menționată și una care va asigura legătura între 1 Decembrie și Copăceni. Planul de mobilitate urbană va aduce mai mult confort și siguranță pentru cei care fac zilnic naveta la locurile de muncă și către școlile si liceele frecventate de copiii noștri”, susține edilul.

Având în vedere aprobarea ”Programului de Transport Public de Călători”, RATB angajează personal calificat pentru categoria conducător autobuz.

Cei interesați trebuie să aibă permis de conducere categoria D, certificat de calificare profesională, studii medii, cazier judiciar curat și să fie apți medical, Cererile se depun la sediul RATB din Bb. Dinicu Golescu, nr. 1, Sector 1, București. – ROZALIA ANDRAȘ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here