Acasă Cultura Primăria Măgurele: Sănătate prin sport

Primăria Măgurele: Sănătate prin sport

DISTRIBUIȚI

Primăria Măgurele a început programul de sănătate prin sport, oferind tuturor locuitorilor orașului posibilitatea să facă mișcare prin alergare.

Toți cei care vor să alerge, să facă mișcare, vor putea să o facă pe terenul de la noua Bază Sportivă a orașului, care va fi deschis în zilele de marți, joi și sâmbătă între orele 17.00 și 21.00. Baza va fi deschisă doar pentru jogging și orice altă activitate sportivă, mai puțin pentru fotbal, astfel încât terenul să poată fi protejat.

Activitatea fizică, pe lângă faptul că ajută la o mai bună oxigenare a organismului, asigură o mai bună circulație sangvină, iar potrivit unui studiilor de specialitate sportul are o legătură directă cu longevitatea. Pe lângă faptul că mărește speranța de viață, activează și metabolismul. Practic, activitatea fizică efectuată regulat este unul dintre cei mai buni stimulenți metabolici, care contribuie în același timp la creșterea masei musculare.

Sportul reprezintă cel mai bun remediu pentru a îmbunătăți funcțiile plămânilor, inimii, rinichilor, sistemului nervos, mai ales că facilitează eliminarea din corp a toxinelor şi a deşeurilor metabolice. Așadar, poftiți lamișcare prin alergare! – C. A

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here