Acasă Editorial RAZII DE AMPLOARE ALE POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

RAZII DE AMPLOARE ALE POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

DRAGONUL ROSU - BUCURESTI 

 

Polițiștii continuă activitățile de prevenire a faptelor antisociale și menținere a unui climat corespunzător de ordine și siguranţă publică.

Polițiștii rutieri au acționat pe drumurile publice care străbat județul Ilfov pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, polițiștii au distribuit materiale informative participanților la trafic pentru prevenirea implicării acestora în evenimente rutiere.

În cadrul acțiunii din 18 iulie, polițiștii au întocmit 6 dosare penale și au aplicat 238 sancțiuni contravenționale, au reținut 22 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat verificări pe linia respectării legislației economice la mai multe unități din cadrul Complexului Dragonul Roșu, din Dobroiești, precum și la societăți cu obiect de activitate oferirea de servicii agro-turistice, de agrement și de alimentație publică, din localitatea Cernica. Principala neregulă constatată a fost lipsa documentelor de proveniență pentru marfa aflată în gestiune. În urma controalelor, polițiștii au întocmit 2 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, au aplicat 41 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit și au confiscat suma de 6567 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 170.000 de lei.

Polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică au acționat și în zonele de agrement pentru descurajarea, depistarea şi tragerea la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale. În conformitate cu Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, polițiștii au aplicat 80 sancțiuni contravenționale. Acțiunile de acest gen vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here