Acasă Info Local Recoltă bogată a IPJ Ilfov într-o singură zi

Recoltă bogată a IPJ Ilfov într-o singură zi

DISTRIBUIȚI

La 30 iunie a.c., poliţiştii ilfoveni au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică, creșterea nivelului de securitate personală, pentru prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, precum și a accidentelor rutiere.

La activități au participat și ofițerii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității care au discutat cu cetățenii despre cauzele apariţiei fenomenului de furt din locuințe și auto și le-au explicat acestora modalitățile prin care pot evita să devină victime ale acestui gen de fapte.politie

În urma activităților desfășurate, polițiștii ilfoveni au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 174.675 de lei, au constatat două infracțiuni, ambele pentru încălcări ale normelor rutiere și au confiscat 600 de țigarete. Dintre sancțiunile aplicate, șase au fost pentru nerespectarea disciplinei financiar contabile, polițiștii confiscând și suma de 680 de lei, reprezentând bani neînregistrați în contabilitate. Totodată, poliţiştii rutieri au retras 19 certificate de înmatriculare și au reţinut trei permise de conducere.

De asemenea, în urma activităților desfășurate în această dimineață, privind verificarea legalității transportului public de persoane efectuat pe drumurile publice, de pe raza județului Ilfov, polițiștii au verificat 336 de autovehicule, au aplicat 136 de sancțiuni contravenționale, au reținut trei permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare și au dispus imobilizarea unui vehicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here