Acasă Info Local RECOLTĂ BOGATĂ PENTRU JANDARMII ILFOVENI ÎN PRIMA JUMĂTATE A LUNII MAI

RECOLTĂ BOGATĂ PENTRU JANDARMII ILFOVENI ÎN PRIMA JUMĂTATE A LUNII MAI

DISTRIBUIȚI

jandarmi-activÎn perioada 1 – 15 mai a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, au executat misiuni în cooperare cu reprezentanţii teritoriali ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, fiind verificate în trafic 73 de autovehicule. Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 47.350 lei. Tot cu această ocazie s-a dispus şi suspendarea numerelor de înmatriculare pentru trei vehicule.

Tot în această perioada menţionată, jandarmii ilfoveni au depistat în timpul misiunilor de patrulare 11 persoane ce au săvârşit zece fapte de natură penală. Cei certați cu legea au picat în plasa jandarmilor la Cernica, Voluntari, Pantelimon și Ştefăneştii de Sus, ne informează lt. Col. Lică Androne din cadrul Compartimentului Informare Relaţii Publice din cadrul Jandarmeriei Ilfov.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie să fim cisrcumspecţi cu tipul de omanei pe care astfel de prilejuri eei scoate een faţă. Mi s-a spus că la Cluj a fost o manifestaţie organizată de Noua Dreaptă. centre Noua Dreaptă şi PSD votez orice2nd cu PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here