Acasă Info Local RECOMPENSE, MULȚUMIRI ȘI FELICITĂRI PENTRU JANDARMII ILFOVENI, DE ZIUA LOR

RECOMPENSE, MULȚUMIRI ȘI FELICITĂRI PENTRU JANDARMII ILFOVENI, DE ZIUA LOR

DISTRIBUIȚI

foto prezidiuCu ocazia împlinirii a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov a organizat şi desfăşurat, așa cum se întâmplă în fiecare an, o adunare festivă la care au participat colonelul  Dorel Bejan (comandantul Garnizoanei MApN Bucureşti), comisarul Aurelian Ciocîrlan (inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov), colonelul Marian Moraru (comandantul Centrului Militar Judeţean Ilfov), colonelul Daniel Cristian Petre (comandantul Garnizoanei MAI Bucureşti), şefi sau reprezentanţi ai structurilor publice constituite la nivelul judeţului Ilfov, reprezentanţi ai principalelor instituţii partenere ale Jandarmeriei Ilfov – STS, DIPI, SRI – și foste cadre ale unităţii în rezervă sau în retragere.

avansare 2

În deschiderea evenimentului, colonelul Bogdan Enescu, comandantul Jandarmeriei Ilfov, a prezentat mesajele transmise cu acest prilej tuturor jandarmilor de ministrul de Interne Petre Tobă și de generalul de brigadă Marin Andreiana, șeful Jandarmeriei Române.

Nu au lipsit avansările : Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne a fost înaintat în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim, un ofiţer. De asemenea, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, au fost înaintaţi în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim, nouă subofiţeri împreună cu un maistru militar şi au fost recompensaţi cu “mulţumiri” un ofiţer,  patru subofiţeri din cadrul IJJ Ilfov. La nivelul inspectoratului ilfovean, pentru rezultate deosebite, au mai fost recompensaţi cu ”diplome de merit” 18 ofiţeri şi zece subofiţeri, cu  ”mulţumiri” șase ofiţeri, 16 subofiţeri, cu ”felicitări” un ofiţer şi zece subofiţeri. Totodată au fost ”citaţi pe Ordin de Zi” trei subofiţeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here