Acasă Info Local Restricții de circulație pe Bulevardul Pipera din 15 septembrie 2015

Restricții de circulație pe Bulevardul Pipera din 15 septembrie 2015

DISTRIBUIȚI

restrictii circulatie Pipera

 

Urmare a lucrărilor de extindere și modernizare a Bulevardului Pipera din orașul Voluntari, începând cu data de  15 septembrie 2015 se va restricționa circulația pe tronsonul de drum cuprins de la pasajul suprateran Pipera ce face legătura între unitatea administrativ teritorială Sector 2 și unitatea administrativ teritorială Oraș Voluntari până la sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Pipera cu Șoseaua București Nord, unde circulația rutieră urmează a se desfășura pe direcția de mers din București spre Voluntari pe un singur sens.

În acest sens vor fi montate balize de separare a părții carosabile deschise circulației publice de zona de drum în lucru. Circulația va fi semnalizată corespunzător cu semne de circulaţie, panouri de informare, precum şi de către echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Poliţiei Locale.

Pentru evitarea blocajelor, Primăria Orașului Voluntari recomandă participanţilor la trafic să folosească ca rută alternativă pentru direcția de mers din Voluntari spre București și anume Șoseaua București Nord – Strada Petricani – Bld. Dimitrie Pompeiu- Str. Barbu Văcărescu.

O altă rută alternativă recomandabilă pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată de până la 3,5 tone este utilizarea drumului paralel cu calea ferată București-Constanța pe direcția de mers de la intersecția acestuia cu Șoseaua București-Nord spre pasajul suprateran Pipera.

Mijloacele de transport în comun din zonă vor circula pe traseul deviat. Pe perioada de execuţie a lucrărilor în această zonă este interzis traficul autovehiculelor grele. Primăria oraşului Voluntari foloseşte acest prilej pentru a cere scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat. Reamintim că lucrările de modernizare a Bulevardului Pipera au termen de finalizare 31.12.2015. – www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here