Acasă Economie Ritm bun de lucru la Pasajul Domnești

Ritm bun de lucru la Pasajul Domnești

DISTRIBUIȚI

La 24 februarie a.c., compania care produce tablierul metalic pentru construirea suprastructurii pasajului de la Domnești va începe livrarea componentelor metalice în șantier.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, între timp, continuă armarea, cofrarea și turnarea culeelor și a pilelor spre Bragadiru, Sectorul VI și Centura Capitalei. A început decopertarea capetelor de piloți în vederea realizării radierelor pentru pilele spre Domnești și continuă realizarea rețelei de canalizare pluvială înspre Bragadiru, în paralel cu Centura Capitalei.

Studiul de fezabilitate pentru această lucrare a fost realizat de Consiliul Județean Ilfov și predat CNAIR încă din anul 2013. Dar, după finalizarea licitației, la cererea Primăriei Capitalei s-au făcut modificări ale proiectului, pentru conexiunea cu proiectul său pentru Prelungirea Ghencea, proiect care prevedea tramvai în mijlocul bulevardului.

Anul trecut, proiectul era complet blocat. Au fost necesare exproprieri suplimentare și au fost încheiate lucrările de demolare a imobilelor private din arealul expropriat. Au fost mutate și unele rețele edilitare.

Lucrările pe acest șantier au reînceput în august anul trecut și de atunci se lucrează într-un ritm bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here