Acasă Info Local Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov, atac dur

Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov, atac dur

DISTRIBUIȚI

”Micimea ajunsă pe funcții și-a dorit mărire”

Tot ce au denunțat la 9 iunie PSD și ALDE se regăsește sută la sută în propriile curți.
Așa-zisul ”stat paralel” a existat din cauza elementului politic pe care l-au asigurat Dragnea, Ponta, Dâncu și Maior.  Cristalizarea grupului de forță din care au făcut și fac parte sunt reprezentanți din PSD, SRI, DNA, Poliție. Formarea acestei structuri toxice pentru mersul ”corect” al țării a început în 2008 – 2009, odată cu intrarea PSD la guvernare lângă PDL, este de părere Rizia Tudorache, președinte al PMP Ilfov.

Gruparea a prins aripi odată cu formarea USL, atunci când micimea ajunsă pe funcții și-a dorit mărire, funcții și averi, pe care și le-au dobândit cu vârf și îndesat până în prezent. Președintele Băsescu a avut grijă să dea peste ceafă grupării corupte din PDL, dar cu siguranță i-a scăpat din vedere cristalizarea statului paralel în jurul liderilor PSD”, spune Tudorache.

Despre foștii șefi și actuali ai serviciilor de forță, Tudorache consideră că ”roiesc acolo unde sunt avantajele”: ”Să fim realiști, numai lângă Băsescu aceștia au realizat că nu pot să-și ajungă scopurile! Și aceia care mai bântuiau pe la așa-zisa Dreaptă s-au reorientat și vedeți azi pe unde sunt. Unii pe on-line, la vedere pro-putere, alții pe 9 iunie pe scenă și lângă scenă, mulți submarine (ca să citez un amiral în viață)”, declară liderul PMP Ilfov.

Tudorache spune că în PSD sunt ”foarte mulți oameni de calitate”, pe care azi însă îi conduc ”mafioții și prostia”. ”Pe când normalitate? Dificil să urci în jilț după Băsescu”, conchide liderul PMP Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here