Acasă Info Local Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov: ”Valorile USR, pe un crac fustă, pe...

Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov: ”Valorile USR, pe un crac fustă, pe celălalt pantalon”

DISTRIBUIȚI

Președintele PMP Ilfov, Rizia Tudorache, atacă, într-un comunicat de presă, poziția USR referitoare la identitatea de gen.

Tudorache: ”De ce credeţi că USR nu-şi motivează doctrina şi înclinaţiile către LGBT sau alte matrapazlâcuri pe care le-a mai făcut partenerul lor Cioloş prin MISA (cum scria presa)? De ce e atât de greu să recunoşti că urmezi o anumită cale, dorită sau impusă? Da, cei de la USR merg după principiul pe un crac fustă, pe celălalt pantalon. Este ceea ce vor USR-iştii să le bage în cap copiilor încă de la grădiniţă. Dar de unde vin aceste idei şi de asemenea de unde vine finanţarea pentru a le susţine? E simplu! De afară. Cu ce scop? La fel de simplu! Distrugerea fiinţei şi identităţii naţionale. O generaţie care nu-şi mai poate recunoaşte mama şi tatăl, trecutul şi istoria este o generaţie uşor de manipulat, uşor de cucerit. Cei de la USR pun umărul ca poporul român să fie asemenea unei turme de oi, căreia îi pui în frunte un măgar cu samar, iar ovinele îl urmează chiar şi în prăpastie, fără să crâcnească.

Întrebarea firească este, însă, Cine îi lasă pe cei de la USR+?. Că nu poţi avea astfel de atitudini la adresa unui popor atât de vechi, fără complicitatea cuiva. Ştim tot din presă că Dan Barna, prezindenţiabilul USR, s-a declarat pro-LGBT. Chiar a spus într-o emisiune că nu are o problemă cu legalizarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Tot USR susţinea candidatura pentru o primărie din Capitală a unui individ care trimitea femeile la cratiţă. USR a fost singura formaţiune parlamentară care a îndemnat la boicot la referendumul pentru familia tradiţională. Poate şi de aceea unul dintre cei mai activi lideri LGBT s-a înscris în USR, dar şi în cursa internă a partidului pentru un post în Parlamentul European. Mai nou, cei de la #USR ar vrea un anumit tip de educaţie sexuală în şcoli şi grădiniţe. Vor să ne înveţe copiii încă de mici că masturbarea timpurie şi relaţiile între persoanele de acelaşi sex sunt potrivite. Că este în regulă pentru cei mici să-şi aleagă, de exemplu, să fie fetiţe, dacă s-au născut băieţi. Acestea sunt valorile fundamentale ale USR. Lehamite de așa politicieni!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 9 =