Acasă Info Local Rizia Tudorache pune Poliția Ilfov pe CNAIR

Rizia Tudorache pune Poliția Ilfov pe CNAIR

DISTRIBUIȚI

”Criminali cu acte girati de Guvernul României!”, așa își începe o o postare extrem de dură pe Facebook Rizia Tudorache, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, la adresa CNAIR și a puterii executive.

”Ma refer doar la un exemplu petrecut pe raza județului nostru Ilfov, intr-o zi de vineri!
Zi frumoasa de primavara dar presărată cu crime datorate unei companii a Statului Român ce învârte miliarde de euro! DN1, TANCABESTI, ILFOV, dintr-o banală jenă a unui conducător auto fata de un alt participant la trafic pe banda doi, s-a produs intrarea pe contrasens și de aici dezastrul! Un mort, profesor universitar, 38 ani, si șase răniți dintre care unul in comă și doi copii! O viață de om are pret?!! Cheltuielile cu răniții sunt enorme, pentru unii statul va contribui cu ajutoare pe tot restul vietii acestora! CNAIR, aceasta societate criminală cu buget fabulos, cu denumire noua, sa se piardă matrapaslacurile înaintașei CNADNR! De ce criminală?! Pentru ca are atribuții directe in asigurarea deplasării cetățenilor in siguranta pe autostrazi, drumuri naționale și europene! Cu banii risipiți doar in tragedia de vineri (din pacate nu singurul eveniment tragic pe raza județului nostru in acea zi) se puteau pune separatoare de sens pe cel puțin un km! Dar cum o sensibilizam pe Vasilica prim-ministru?!!
Cum o facem sa vada ca inclusiv miniștrii si alti lucrători prin aparatul guvernamental (multi si orbi din pacate) își odihnesc ciolanele obosite in Ilfov și automat sunt expuși si ei (saracii) la aceleasi pericole (cand merg fără girofar). Poate nu-ti pasa doamna Vasilica PM, dar de Dady?! Nu te doare sufletul ca intr-o zi poate alerga pe la spitale iubitica! De la Scrovistea la București multe capcane pe DN1 si coasa nu face diferente atunci cand Dady merge pe drum fără separatoare de sens, fără pasaje la Corbeanca, Balotesti, Peris , Snagov, etc. Aoleu, Snagov! Pai inseamna ca si iubaretul zgubilitic Tăriceanu e in pericol! Si el cu toate femeile domniei sale circula pe DN1, deci pericol! Doamna Vasilica, Ilfovul este brazdat de cele mai multe Drumuri Naționale, Drumuri Europene, Autostrăzi și nenorocirea, Centura Capitalei, Inteleg ca nu va pasa de locuitorii acestui judet, Inteleg ca nu va pasa de cei ce au ales să doarmă în Ilfov (taxele si impozitele le lasă la București in Ilfov cer infrastructura de nivel European) dar doamna Vasilica nu va pasa de nr. 2 si 3 in stat?!! Un calcul simplu arată că în fiecare an ștergem din statistica locuitorii unei comune morti in accidente si adăugăm echivalentul a doua comune in infirmi si cu sechele pe viață! Iar este neglijența crasă a guvernantilor care tolerează o companie coruptă și neprofesionista in persoana CNAIR! Clar cei mai expuși riscurilor sunt cetățenii județului Ilfov, de aceea fac un apel la lucrătorii poliției române din județul Ilfov: sunteti tineri, am văzut că sunteti profesioniști în ce faceti, atunci va rog sa vedeti si atributiile in sensul de mai sus! Dacă nu voi, cine sa sancționeze aberațiile din infrastructura păstorita de CNAIR?! Si voi, copiii vostri, rudele, vecinii, prietenii vostri sunt in pericol! Aveti legea de partea voastră, ramane sa faceti ceva! Chiar daca incultii pastoriti de vasilica se vor supara!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − three =